200 de nuntași au rupt-o la fugă când au văzut că vine și Tolontan

Dezastru la o nuntă din Capitală, unde și-a făcut apariția și Tolontan. Speriați că ar putea să-i dea și pe ei în gât cu ceva, nuntașii au rupt-o la fugă. Cei care se știau curați au fugit și ei, pentru că se anunțase că Tolontan va ține un scurt toast și chiar că va spune un banc, chestie care ar fi ucis buna dispoziție mai rău decât o poezie de Bacovia.

Temerile nuntașilor se pare că sunt întemeiate. Dacă se fură mireasa. Tolontan scrie ditamai editorialul despre traficul de carne vie. Dacă găsește un floc în baie anunță DSP-ul, dacă strănută un chelner bagă ditamai articolul despre focarul de Covid de la nunta lui X.

”Pe lângă asta, se știe că Tolontan este unul dintre cei mai anoști oameni din lume. Doar să-l vezi cum stă posac la masă, și notează chestii, probabil investigând E-urile din mezelurile de la aperitiv, sau ce combinații a făcut patronul restaurantului, astea îți distrug pofta de viață”, explică unul din nuntași, care a zbughit-o imediat ce a văzut că pe o etichetă de pe una din mese era trecut numele lui Tolontan.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
27 iulie 2020 10:07
Citește mai mult despre: tolontan

Alte articole

Vezi mai mult