nikitaDupă o perioadă în care cariera sa a intrat într-un con de umbră, Nikita revine în centrul atenţiei: ea va realiza un pictorial pentru celebra publicaţie americană National Geographic. Şi asta nu e tot! Imaginea ei va ilustra coperta următorului număr din ediţia americană, ceea ce o face practic prima specie autohtonă care are onoarea să deschidă prestigioasa revistă din SUA.


Nikita s-a declarat foarte fericită pentru că a fost aleasă şi considera că pictorialul pe care-l va realiza va reprezenta un pas important în cariera sa. Ea a muncit însă foarte mult pentru a obţine acest pictorial, însă acum spune că a meritat tot efortul.

Mai exact, Nikita a fost aleasă de un juriu strict, format exclusiv din redactori şi fotografi ai National Geographic, care a supus-o la o serie interminabilă de teste extrem de dure, toate desfăşurate în sălbăticie. Ea l-a învins în finala preselecţiei pe ursul carpatin – la limită, ce-i drept.

Redactorii de la National Geographic îşi asigură cititorii de întregul lor profesionalism şi le promit că pictorialul cu Nikita nu va conţine nici o urmă de nuditate.

 

 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 15.07.2010 17:02 Monden

National Cinematografic