În plin an 2020, pe lângă coronavirus şi criza economică, oraşe precum Constanţa, Eforie şi Mangalia se plâng de o nouă ameninţare la adresa turismului! În timpul nopţii, din ce în ce mai multe meduze ies din apă şi se aventurează pe străzi şi printre blocuri, unde scormonesc în tomberoane după mâncare.

meduzegunoiere.jpg

"Meduzele gunoiere sunt un real pericol. Sincer, ar trebui să ni se dea voie să le vânăm în număr mai mare", spune Gigi, 49 de ani, din Năvodari. "De obicei fug înapoi în mare dacă faci un pic de zgomot, dar tot te trezeşti cu tomberonul răsturnat şi gunoiul împrăştiat prin toată curtea. Iar dacă dai de o meduză cu pui, dumnezeu cu mila!"

"Cum să le vânăm? Meduzele nu au nicio vină. Noi, oamenii, suntem cei care încălcăm teritoriul meduzelor, le poluăm mediul şi le constrângem să iasă din mare. Pe vremea mea, aici erau păduri de alge cât vezi cu ochii, acum sunt numai stabilopozi", spune Geanina, 103 ani, din Mangalia.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Saturday, 11.07.2020 08:15 Monden

National Cinematografic