operatii_estetice_partialeNoua cotă a TVA-ului şi devalorizarea leului au determinat o creştere importantă a preţurilor pentru serviciile de chirugie plastică. Astfel, tot mai mulţi români au ajuns să apeleze la operaţii estetice parţiale.


Multe femei, de exemplu, îşi fac acum implant de silicoane la un singur sân. Ele spun că se descurcă şi aşa: „Stau în profil când vreau să fiu remarcată de bărbaţi, cu sânul siliconat îndreptat spre cel pe care vreau să-l agăţ. Decât cu sânii naturali, e oricum mai bine cu unul dintre sâni siliconat”, ne-a declarat o astfel de femeie, dacă putem să-i spunem aşa.

De asemenea, multe femei şi-au făcut în ultima lună liposucţie doar pentru una dintre fese. Ele speră ca peste un an, cel târziu, să facă rost de bani şi pentru cealaltă fesă. Şocant este însă faptul că unele femei îşi fac lifting facial parţial sau îşi pun botox doar într-una dintre buze.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 19.07.2010 12:56 Monden

National Cinematografic