De câteva zile, Mădălina Manole dă mai multe declaraţii în presă decât pe vremea când trăia. Pe undeva, e de înţeles. De când a murit e din nou în atenţia publicului, tabloidele ar da orice ca să smulgă câteva vorbe de la ea. Se pare că una dintre cele mai recente declaraţii sună cam aşa: “Dacă aş şti ce scrie presa acum despre mine, m-aş răsuci în mormânt.”


Azi am citit despre cum a fost omorâtă Mădălina de către soţul ei. Pentru că, aşa cum ştie deja toată lumea care a avut ochi să citească, Mădălina a fost omorâtă de soţul ei. Bărbatul se pare că i-a turnat cu forţa Furadan pe gât. O spune chiar Mădălina Manole, deci ar trebui să fie pe bune. Mădălina n-ar avea niciun motiv să mintă acum. La ce i-ar mai folosi, când e deja moartă?

 

Toate declaraţiile astea ajung în presă prin intermediul mediumului Carmen Harra. Clarvăzătoarea – sau ce e – pare a avea o relaţie privilegiată cu Mădălina. Practic, e confidenta ei. Parcă le văd stând la o cafea şi discutând, ca-ntre femei, despre cât de porc era soţul cântăreţei. Na, aşa-s bărbaţii, îţi spun că te iubesc, dar dacă-i laşi puţin să-şi facă de cap ajung să-ţi toarne pesticid pe gât. Tu, ca femeie, ce poţi să faci? Stai şi înghiţi.

 

Pe de altă parte, mă gândesc că e destul de tristă viaţa de apoi – tristă şi, pe undeva, limitată ca posibilităţi – dacă nu ai altceva mai bun de făcut decât să stai de vorbă toată ziua cu Carmen Harra.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Thursday, 29.07.2010 17:30 Monden

National Cinematografic