cristi_tabara_a_agresat_sexual_un_tablouCristi Tabără nu este doar un mare iubitor de fetiţe, ci şi un mare iubitor de artă. Se pare că omul de televiziune a făcut o adevărată obsesie pentru unul din tablourile lui Courbet, „Originea Lumii”. Într-una din vizitele sale la Luvru, locul unde este expus tabloul, Cristi Tabără a fost cuprins de o curiozitate anatomică imensă, pe care, spre stupefacţia personalului de la muzeu, a şi pus-o în practică: şi-a introdus degetul în vaginul reprezentat în tablou, distrugând astfel opera lui Courbet.


„Stătea nemişcat şi se uita extrem de concentrat în vaginul din tablou. Cred că a stat nemişcat mai bine de 5 minute. Când, dintr-odată, a smuls tabloul de pe perete şi şi-a băgat degetul exact în vaginul reprezentat acolo. Părea posedat, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el”, e declarat unul din martorii incidentului.

„Mi-a alunecat degetul în vaginul din tablou”, a recunoscut şi Cristi Tabără ulterior.

 

 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Friday, 30.07.2010 09:24 Monden

National Cinematografic