21.00: Primul român care l-a sunat pe Piersic să-l felicite de ziua lui a încheiat convorbirea

La mai bine de paisprezece ore de când l-a sunat pe marele actor, primul român care i-a urat “La mulţi ani!” lui Florin Piersic anunţă că tocmai a încheiat convorbirea cu succes.

“Fiind înconjurat de prieteni, maestrul Piersic, care tocmai a împlinit 78 de ani, nu avea foarte mult chef de vorbă”, spune tânărul coleg de breaslă care l-a apelat în jurul orelor şase dimineaţa. “Ştiam că se trezeşte devreme, aşa că i-am dat un telefon imediat ce am făcut ochi. Am auzit tonul de ocupat şi m-am gândit că încă stă la taclale cu prietenul care l-a sunat de Anul nou.”

“Cinci minute mai târziu,”, continuă viteazul urător, “maestrul Piersic m-a sunat înapoi şi s-a scuzat, spunând că terminase de comandat o pizza pentru alaltăieri. I-am spus că-i doresc multă sănătate în anul care vine, iar domnia sa a ţinut să-mi amintească despre cât a nins pe platoul de filmare al ‘Haiducilor lui Şaptecai’, despre o mierlă pe care se chinuia să o prindă în copilărie, despre cum i-a fluturat vântul fusta Brigittei Bardot în ‘82 şi, mai ales, despre cum nu mai sunt actori ca pe vremea aia, măi ciocoflendere.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
27 ianuarie 2014 15:01

Alte articole

Vezi mai mult