Berta, femeia care i-a adus Furadan Mădălinei Manole, este fiica lui Ion Lăceanu. Pentru cine n-a trecut la viaţa lui pe Bulevardul Elisabeta, Ion Lăceanu este un cântăreţ de muzică populară care a dat mâna cu Kennedy. Evenimentul este celebrat şi astăzi în fereastra unui restaurant de pe bulevardul amintit.

„Ion Lăceanu l-a cunoscut pe preşedintele Kennedy. Ei au dat mâna, cu o lună înainte de asasinat!”, scrie pe afişul lipit în geam. Acum, anunţul ar putea la fel de bine să sune cam aşa: “Aici cântă Ion Lăceanu, tatăl femeii care i-a cumpărat Furadan Mădălinei Manole.” Kennedy nu cred că mai e prea interesant acum. Cui îi pasă cu cine dădea mâna Kennedy? Şi dacă a dat mâna cu Kennedy ce? Nu e ca şi cum Lăceanu ar fi fost cântăreţul preferat al preşedintelui american.

E ciudat totuşi cum oamenii din familia aia au devenit aproape faimoşi prin tot felul de ascocieri irelevante cu celebrităţi. Tatăl a dat mâna cu Kennedy, fiica i-a cumpărat Furadan Mădălinei. Nu m-aş mira să aflu ca Ion Lăceanu a cumpărat glonţul cu care a fost asasinat Kennedy. Cât despre fie-sa, sigur a dat mâna cu Mădălina, măcar atunci când au făcut înţelegerea cu pesticidul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Dan | Monday, 02.08.2010 13:57 Monden

National Cinematografic