sani_abuzatiSânii foarte mari sunt la mare căutare printre femei, unele cheltuind sume imense pentru a-i avea, însă sunt şi cazuri de femei care tratează cu lipsă de respect sânii mari pe care îi au. Recent, o pereche de sâni mari s-a plâns mai multor tabloide că posesoarea lor efectiv îşi bate joc de ei. Sânii spun că trăiesc un coşmar, de multe ori fiind chiar ameninţaţi cu o operaţie care să-i amputeze parţial – operaţie de micşorare, cum se spune oficial.Sânii îşi mai acuză posesoarea că îi scoate foarte rar la aer, evitând chiar şi decolteele. „Stăm înghesuiţi în sutien şi în tot felul de pulovere fără decolteu, în condiţii de neimaginat. Nici măcar când am fost cu ea la mare n-am avut mai multă expunere. Cu toate insistenţele noastre şi ale bărbaţilor de pe plajă, n-a vrut sub nici o formă să facă plajă topless”, acuză aceştia.

„Dacă ea nu ne vrea, să ne lase să plecăm. Nu vrem să stăm cu forţa. Avem oferte de la zeci de femei, putem oricând să schimbăm posesoarea, însă să ni se spună şi nouă clar ce se vrea de la noi”, au adăugat sânii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 11.08.2010 15:18 Monden

National Cinematografic