guta_are_ochelariŞoc în lumea intelectuală: Nicolae Guţă a apărut pe scenă în timpul unui spectacol purtând o pereche de ochelari de vedere şi un tricou cu chipul lui Patapievici. Noul look de intelectual al lui Guţă nu a trecut neobservat, primii care au reacţionat fiind membrii ONG-ului „Poartă-ţi ochelarii cu mândrie”.

„Suntem oripilaţi! Medicul oftalmolog care i-a eliberat reţeta, dar şi opticianul care i-a făcut ochelarii ar trebui să fie traşi la răspundere. Nu e admisibil ca imaginea noastră să fie terfelită în halul acesta. E bătaie de joc ce se întâmplă, nu se poate ca un manelist incult, care nu a citit nici măcar o pagină de Abecedar în viaţa lui, să poarte ochelari de vedere”, se spune într-un comunicat de presă al ONG-ului amintit.

„Sincer, prefer să port ochelarii cu mândrie şi să fiu bătut de mineri în Piaţa Universităţii, decât să merg liniştit pe stradă într-o Românie în care Nicolae Guţă poartă ochelari de vedere”, ne-a declarat liderul ONG-ului.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 13.09.2010 18:25 Monden

National Cinematografic