guta_are_ochelariŞoc în lumea intelectuală: Nicolae Guţă a apărut pe scenă în timpul unui spectacol purtând o pereche de ochelari de vedere şi un tricou cu chipul lui Patapievici. Noul look de intelectual al lui Guţă nu a trecut neobservat, primii care au reacţionat fiind membrii ONG-ului „Poartă-ţi ochelarii cu mândrie”.

„Suntem oripilaţi! Medicul oftalmolog care i-a eliberat reţeta, dar şi opticianul care i-a făcut ochelarii ar trebui să fie traşi la răspundere. Nu e admisibil ca imaginea noastră să fie terfelită în halul acesta. E bătaie de joc ce se întâmplă, nu se poate ca un manelist incult, care nu a citit nici măcar o pagină de Abecedar în viaţa lui, să poarte ochelari de vedere”, se spune într-un comunicat de presă al ONG-ului amintit.

„Sincer, prefer să port ochelarii cu mândrie şi să fiu bătut de mineri în Piaţa Universităţii, decât să merg liniştit pe stradă într-o Românie în care Nicolae Guţă poartă ochelari de vedere”, ne-a declarat liderul ONG-ului.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 13.09.2010 15:25 Monden

National Cinematografic