Retea_de_prostituate_descopetitaPoliţiştii de la DIICOT au demascat întreagă o reţea de prostituate care recrutau proxeneţi minori şi îi obligau să facă trafic de carne vie. Anchetatorii urmăreau de mult această pistă, însă abia acum au strâns suficiente probe pentru a face arestări.


Capul reţelei de prostituate este Nicoleta Pupăză, prostituată de cetăţenie română, în vârstă de 28 de ani, cunoscută în lumea interlopă ca Nico-ţâţe-tari. În ciuda aparenţei de simplă prostituată sexy, s-a dovedit că femeia făcea mai mult decât sex pe bani. Împreună cu alte câteva prostituate de bani-gata, ea a pus la punct o reţea de proxenetism care se extinde în câteva ţări.

Modul de funcţionare a reţelei era destul de simplu: prostituata aborda bărbaţi tineri, de obicei din mediul rural, promiţându-le sume de bani şi un loc de muncă în străinătate. Apoi le lua actele şi îi obliga să facă proxenetism, în condiţii absolut inumane.

De multe ori proxeneţii erau vânduţi mai departe altor prostituate, care îi exploatau fără milă. Tinerii ajungeau astfel să facă lucruri inimaginabile, de care acum se ruşinează. De exemplu, ei erau obligaţi de prostituate să cronometreze partidele de sex cu clientul, să negocieze preţul şi chiar să conceapă promoţii, de tipul „plăteşti un sex normal şi oral scurt şi primeşti un anal gratis.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Monday, 20.09.2010 16:37 Monden

National Cinematografic