Cei de la „Libertatea” au făcut ce au făcut şi au găsit un nou prilej să se facă de rahat. Cînd nu găsesc – deşi sînt foarte buni la asta – inventează.

Site-ul de umor www.theonion.com (cam cum e Carlsberg la bere, cam aşa e site-ul ăsta la umor) a făcut o reclamă în care se spunea că dacă fumezi, eşti gay. Homosexual, poponar, ca să înţeleagă şi redactorii de la Libertatea.
Însă e o glumă, o poantă, e la mişto, la oha, e caterincă, e vrăjeală, nu e  pe bune …
Amărîţii au luat-o de bună şi au scris că americanii sînt disperaţi, că nu mai ştiu săracii de ei cum să scape de fumători. Aşa că ce idee le-a venit: hai să le spunem la oameni că dacă fumează, înseamnă că sînt homosexuali. Iar americanii – stupid people, după cum se ştie – or să creadă. Ce plan simplu, diabolic de simplu! Singurii însă care au crezut că asta e pe bune au fost cei de la Libertatea.
Probabil că acum guvernul american va fi uimit de cîţi homosexuali sînt în SUA şi vor gîndi o campanie de genul: Dacă ţi-o tragi în fund, eşti tocilar.

Libertatea-gay

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Mihai | Wednesday, 07.10.2009 09:50 Monden

National Cinematografic