coperta_felatio_moldaviaeAcademia Română a decis să publice un volum mai puţin cunoscut al cărturarului Dimitrie Cantemir (1673-1723), o lucrare în care marele om de cultură se ocupă de obiceiurile sexuale ale contemporanilor săi.

 

felatio_moldaviaeAcademia Română a decis să publice un volum mai puţin cunoscut al cărturarului Dimitrie Cantemir (1673-1723), o lucrare în care marele om de cultură se ocupă de obiceiurile sexuale ale contemporanilor săi.


Volumul Felatio Moldaviae este o istorie ilustrată a felaţiei pe teritoriul Moldovei. Domnitorul Dimitrie Cantemir abordează modul în care această nobilă ocupaţie era practicată de înaintaşii noştri.


Din spusele sale, se pare că felaţia a intrat pe teritoriul Moldovei prin Ţara Românească, unde făcuse ravagii. Cum a ajuns în Moldova, felaţia a rupt gura târgului (Târgu Neamţ, Gura Humorului etc).
Felaţia a fost imediat adoptată de ţăranii moldoveni, care o aşteptau cu sufletul la gură. Ei au primit felaţia în casele lor, au pus-o la masă, au cinstit-o şi au omenit-o după pofta inimii.


Deşi nu erau la fel de elaborate ca felaţiile de azi, felaţiile pe care le făceau străbunii noştri reuşeau să aducă brusc liniştea în casă. Asta din mai multe motive, pe care nu le discutăm aici.


Pălmaşii moldoveni erau însă foarte săraci, pentru că boierii îi împovărau cu biruri şi le luau felaţia de la gură. Din această cauză, moldovenii nu aveau tot ce le trebuia pentru a face o felaţie serioasă, aşa că au învăţat să-şi facă felaţie din ce le oferea pământul. De nevoie, moldovenii au învăţat să facă felaţie când erau cu vitele pe câmp, la vânătoare şi chiar la stupină, după nişte reţete care i-au lăsat pe contemporani cu gura căscată.  beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Friday, 08.10.2010 18:46 Monden

National Cinematografic