28 de zboruri anulate pe Otopeni, din cauza unui BMW alb lăsat pe avarii în mijlocul pistei

Dezastru pe aeroportul Otopeni! 28 de zboruri au fost deja anulate, spun autorităţile, iar toate avioanele cu destinaţia Bucureşti au fost redirecţionate spre Timişoara din cauza unui şofer iresponsabil care şi-a lăsat autovehiculul pe avarii în mijlocul pistei, spunând că pleacă doar 5 minute să îşi cumpere ţigări.

“Deşi au trecut mai bine de 6 ore de atunci, proprietarul BMW-ului alb cu numere de Bulgaria nu e de găsit”, spune Decebal Popescu, frenologul aeroportului Otopeni. “Martorii oculari spun că acesta ar fi negociat cu îngrijitorul pistei, oferindu-i 5 lei, însă această ipoteză e contrazisă de camerele de supraveghere, care îl arată pe şofer parcând nestingherit, pornind avariile, trântind uşa, strigând către îngrijitor ‘O las şi eu aici un pic, mânca-ţi-aş!’ şi plecând în treaba lui.”

“Nu a lăsat nici măcar numărul de telefon în geam”, spune angajatul aeroportului. “Un asemenea gest e de neconceput în Dorobanţi, de unde pare să provină proprietarul maşinii. Încercăm să îl găsim, însă cărarea de coji de seminţe pe care acesta a lăsat-o în urmă a fost distrusă de vânt şi de păsări.”

Scris de Vasile
17 ianuarie 2014 12:01

Alte articole

Vezi mai mult