Nicolas-Cage-si-Adelina-PestrituPrezent în România pentru a filma Ghost Rider 2, actorul american Nicolas Cage a profitat de ocazie pentru a-i arunca săgeţi otrăvite  Adelinei Pestriţu. Întrebat de reporterii Cancan ce părere are despre cea mai recentă cucerire a brunetei, Nicolas Cage a răspuns scurt: Cine este Adelina Pestriţu?!

Actorul american era vizibil deranjat că presa continuă să promoveze non-valori, transformîndu-le în celebrităţi efemere. El a continuat să pretindă că nu ştie cine este Adelina Pestriţu, numai pentru a le da o lecţie jurnaliştilor de la tabloide, care fabrică vedete din nimic.

"Vă jur că nu am auzit în viaţa mea de Adelina Pestriţu!" a insistat actorul, schiţând un zâmbet condescendent. El a încercat apoi să scape de reporterii Cancan, pe care probabil că îi urăşte sincer, deoarece promovează numai non-valori  disperate după atenţie.

În timp ce se ţineau după el, jurnaliştii tabloidului au încercat să-i “împrospăteze” memoria lui Nicolas Cage, dar actorul american s-a încăpăţânat să nu le facă pe plac.

“Fosta soţie a lui Liviu de la LA?! Cine este Liviu de la LA?!” a răspuns Nicolas Cage, în semn că repudiază genul manelelor disco, foarte la modă la începutul anilor 2000.  

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Thursday, 28.10.2010 13:20 Monden

National Cinematografic