calinCei de la Click! au cel mai tare departament de investigaţie din România. Ei cu SRI-ul nici nu stau la discuţii, abia FBI-ul sau Mossad-ul dacă le ajung la nas.

O demonstrează ultimul lor text despre Cătălin Moroşanu, care ne dezvăluie în premieră absolută nişte fapte absolut surprinzătoare despre cel supranumit “Moartea din Carpaţi”.

 Primul şoc livrat de cei de la Click!: Cătălin Moroşanu a recunoscut că a crescut în pădure. Senzaţională declaraţie smulsă de Click!. Deci faţa lui de absolvent de Harvard care-şi face mastersul la Oxford e doar o aparenţă. Uluitor, într-adevăr.

Un alt lucru pe care nimeni nu-l bănuia (în afara celor de la Click!, evident) e faptul că Moroşanu se pregăteşte acum pentru ... n-o să vă vină să credeţi, pentru o nouă luptă. Deci nu, n-o să vă întîlniţi în această perioadă cu Moartea din Carpaţi la sala de lectură.

morosanu
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 14.10.2009 07:30 Monden

National Cinematografic