30 de români, internaţi cu simptome de comunism după ce au mâncat ciorbe gătite de Vasile Ernu

Peste 30 de bucureșteni au ajuns la spital cu simptome grave de comunism, după ce au mâncat ieri ciorbe gătite de Vasile Ernu, pe o terasă de pe Calea Griviței. Surprinde faptul că Vasile Ernu a acceptat să gătească pe o terasă capitalistă, dar patronul acesteia, Răzvan C., a recunoscut că l-a păcălit pe Ernu că terasa ar fi de stat, altfel nu ar fi acceptat.

Pe lângă că s-au ales cu comunism, clienții terasei au trăit o serie de umilințe. Vasile Ernu i-a pus să stea la o coadă imensă pentru ciorbe, iar pe de altă parte l-a servit pe tovarășul său Costi Rogozanu prin spate, peste rând.

De asemenea, i-a amenințat că aranjează să-i trimită în gulag pe clienții care nu i-au apreciat ciorbele. Unii clienți au fost însă ingenioși și, după ce i-au dat lui Vasile Ernu un pachet de Kent sau de cafea, au primit nu doar o ciorbă mai bună, cu mai multă carne, ci și o strângere tovărășească de mână.

Pentru Vasile Ernu situația nu se prezintă deloc bine în prezent. El nu doar că riscă amenzi pentru că a gătit ciorbe cu germeni de comunism, dar a și pierdut ajutorul de șomaj. Oficiul de muncă s-a autosesizat după ce a aflat că Ernu a muncit într-o terasă capitalistă, astfel că ajutorul de șomaj i-a fost anulat.

Scris de Calin
4 aprilie 2016 16:04
Citește mai mult despre: comunism Vasile Ernu

Alte articole

Vezi mai mult