Bătaie şi împuşcături în faţa locuinţei lui Cristi Borcea, unde fusese anunţată o percheziţie. Câteva sute de poliţiste au venit rapid să participe şi ele la descindere, animate probabil de spiritul justiţiei.cristi_borcea_regele_reproducerii.jpg

Angajatele MAI au început să-şi profereze injurii: “Şi ce dacă eşti chestor, fă, de ce te bagi? Fă, panaramo, pune pistolu’ jos, că te încătuşez!”, se auzea în timpul încăierării. Din fericire nu au fost victime umane, dar au fost distruse 43 de chipie şi au fost smulse 2 kg de păr, inclusiv facial şi pubian, semn că poliţistele s-au grăbit atât de tare încât au venit neepilate.

Cristi Borcea s-a plâns de scandal şi a ieşit la balcon să le apostrofeze: “Ia tăceţi, fă, din gură, astea în albastru, că ies acuma şi vă las gravide, de faceţi paradă cu cărucioare!”. Borcea a depus plângere, pentru că în timpul percheziţiei i-au dispărut 20 de perechi de chiloţi, şi a fost agresat de câteva poliţiste, care l-au pipăit “mai mult decât era cazul la o percheziţie”, potrivit medicului legist.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Friday, 02.11.2018 18:29 Monden

National Cinematografic