Bătaie şi împuşcături în faţa locuinţei lui Cristi Borcea, unde fusese anunţată o percheziţie. Câteva sute de poliţiste au venit rapid să participe şi ele la descindere, animate probabil de spiritul justiţiei.cristi_borcea_regele_reproducerii.jpg

Angajatele MAI au început să-şi profereze injurii: “Şi ce dacă eşti chestor, fă, de ce te bagi? Fă, panaramo, pune pistolu’ jos, că te încătuşez!”, se auzea în timpul încăierării. Din fericire nu au fost victime umane, dar au fost distruse 43 de chipie şi au fost smulse 2 kg de păr, inclusiv facial şi pubian, semn că poliţistele s-au grăbit atât de tare încât au venit neepilate.

Cristi Borcea s-a plâns de scandal şi a ieşit la balcon să le apostrofeze: “Ia tăceţi, fă, din gură, astea în albastru, că ies acuma şi vă las gravide, de faceţi paradă cu cărucioare!”. Borcea a depus plângere, pentru că în timpul percheziţiei i-au dispărut 20 de perechi de chiloţi, şi a fost agresat de câteva poliţiste, care l-au pipăit “mai mult decât era cazul la o percheziţie”, potrivit medicului legist.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 02.11.2018 18:29 Monden

National Cinematografic