300 de poliţiste s-au încăierat care să facă percheziţie la Cristi Borcea

Bătaie şi împuşcături în faţa locuinţei lui Cristi Borcea, unde fusese anunţată o percheziţie. Câteva sute de poliţiste au venit rapid să participe şi ele la descindere, animate probabil de spiritul justiţiei.

Angajatele MAI au început să-şi profereze injurii: “Şi ce dacă eşti chestor, fă, de ce te bagi? Fă, panaramo, pune pistolu’ jos, că te încătuşez!”, se auzea în timpul încăierării. Din fericire nu au fost victime umane, dar au fost distruse 43 de chipie şi au fost smulse 2 kg de păr, inclusiv facial şi pubian, semn că poliţistele s-au grăbit atât de tare încât au venit neepilate.

Cristi Borcea s-a plâns de scandal şi a ieşit la balcon să le apostrofeze: “Ia tăceţi, fă, din gură, astea în albastru, că ies acuma şi vă las gravide, de faceţi paradă cu cărucioare!”. Borcea a depus plângere, pentru că în timpul percheziţiei i-au dispărut 20 de perechi de chiloţi, şi a fost agresat de câteva poliţiste, care l-au pipăit “mai mult decât era cazul la o percheziţie”, potrivit medicului legist.

Scris de Ionut
2 noiembrie 2018 16:11
Citește mai mult despre: borcea perchezitie

Alte articole

Vezi mai mult