harry_potter_dezlegatPentru că următorul film cu Harry Potter se va filma în România, la Sintești, actorul Daniel Radcliffe a trebuit să dea piept cu birocrația din România.


Simplul acord comercial dintre Warner Bros și un studio privat din România nu a fost suficient pentru ca filmările să poată începe. Harry Potter a trebuit să obţină întâi o viză vrăjitorească de la Marele Consiliu al Tămăduitoarelor din România (MCTR) şi apoi un atestat de liberă practică de la Ministerul Român al Ghicitoriei. La final, actorul a trebuit să depună 10 mii de euro la Fondul Naţional pentru Cositor şi Apă Neîncepută (FNCAN).


Acţiunea filmului se petrece în Gipsy Shire, o localitate în care toată lumea lucrează în domeniul magiei. Cei care au trecut prin Sinteşti au povestit că aici au fost martorii unor dispariţii misterioase, care i-au lăsat practic în fundul gol. Producătorii filmului căutau demult un astfel de loc, aşa că au fost dispuşi să facă orice pentru a putea filma în Sinteşti. După ce Daniel Radcliffe a obţinut avizele de vrăjitor şi tămăduitor, el a fost obligat să treacă şi printr-un ritual iniţiatic foarte dur al tămăduitoarelor din Sinteşti. În timpul acestui ritual, Harry Potter a fost scuipat la subţioară, măzgălit cu rahat de pupăză pe frunte, înţepat în testicule cu ace de pin şi, nu în ultimul rând, infestat cu păduchi laţi. După toate astea a fost legat la ochi şi pus să numere cu voce tare până la 100 de mii de euro.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Tuesday, 09.11.2010 20:08 Monden

National Cinematografic