victor_ciorbea_neaga_implicarea_in_scandalul_sexualVictor Ciorbea neagă vehement acuzaţiile care i se aduc într-un articol din presa de scandal, cum că ar fi plătit sute de euro ca să facă sex cu un fotomodel. Mai mult, Ciorbea spune că va acţiona publicaţia în judecată, pe motiv că îi întinează imaginea.

„Astea sunt prostii, că eu am dat bani să fac sex cu un fotomodel. Arăt eu a bărbat care are nevoie să dea bani ca să facă sex cu un fotomodel? Gândiţi-vă doar la întrebarea asta şi o să vă daţi seama că nu aveam cum să dau bani pentru sex. Numai o minte bolnavă putea să spună aşa ceva despre mine”, ne-a declarat Victor Ciorbea.

Acesta a adăugat că nu obişnuieşte să dea detalii despre viaţa sa sexuală dar, dacă mai apar articole în care îi sunt contestate calităţile de cuceritor, va face publică o listă cu persoanele cu care a făcut sex. „E ultimul lucru pe care mi-l doresc, însă dacă e nevoie o voi face. Şi e vorba de o listă lungă, pe care se regăsesc multe vedete din televiziune şi din lumea mondenă. O să demonstrez eu cine e adevăratul Victor Ciorbea şi câte cuceriri a avut el”, s-a lăudat acesta.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 10.11.2010 16:27 Monden

National Cinematografic