inna_fara_sfarcFanii Innei sunt în alertă: sfârcul artistei a lipsit cu desăvârşire din ultimele trei concerte Inna. Dacă o parte dintre fani consideră că sfârcul pur şi simplu avea nevoie de o pauză, după desele apariţii din ultima vreme, alţii, mai pesimişti, se tem că sfârcul Innei îşi va face propria trupă şi nu va mai reveni pe scenă alături de artistă.

„Sunt extrem de dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat. Eu am venit la concert pentru sfârcul Innei, nu pentru vocea ei. Dacă sfârcul nu se întoarce în showurile Innei, în curând va cânta cu sala goală”, a spus un fan dezamăgit, la finalul ultimului concert Inna.

„Concertele Inna fără sfârc sunt ca fotbalul fără goluri. Nimeni nu va veni la concerte la infinit, dacă sfârcul nu binevoişte să se arate”, a adăugat un alt fan. Până la această ora, Inna nu a putut fi contactată pentru a clarifica situaţia sfârcului, fapt ce nu face decât să alimenteze temerilor fanilor care spun că sfârcul şi Inna nu vor mai concerta niciodată împreună.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Friday, 12.11.2010 11:41 Monden

National Cinematografic