Dan_Puric_mimeaza_ca_plateste_consumatiaPatronul unui restaurant din Capitală susţine că celebrul actor de pantomimă Dan Puric mănâncă foarte des la restaurantul său, iar la sfârşit doar se face că plăteşte: „Nu mi se pare corect. Eu îl cred că este un mim foarte talentat, dar vine aici, mânâncă, bea, nu scoate un cuvânt şi apoi mimează că plăteşte! Şi ştiţi cu toţii cât de convingător e Dan Puric când mimează, deci vă daţi seama că bietul chelnerul ia ţeapă de fiecare dată.”


Acest abuz de talent devine uneori foarte supărător. Pe patronul restaurantului nu-l deranjează foarte tare să-i facă cinste marelui artist, însă uneori Dan Puric întrece rău măsura: ”Câteodată se preface că are la el numai bancnote mari, iar în cazul ăsta chelnerul nostru îi mai aduce şi restul! Ce fel de artă e asta?” se întreabă retoric patronul, care doreşte să rămână anonim.


Se pare că obiceiul lui Dan Puric de a mima în afara scenei a devenit foarte enervant şi pentru apropiaţii săi, nu doar pentru chelneri şi patronii de localuri. De la o vreme şi soţia artistului este foarte nervoasă, şi tot din cauza pantomimei.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Wednesday, 08.12.2010 18:23 Monden

National Cinematografic