bianca_dragusanu_s-a_despartit_de_adrian_cristeaDeşi în ultima perioadă Bianca Drăguşanu a vorbit în termeni foarte frumoşi despre relaţia pe care o are cu fotbalistul Adrian Cristea, fosta blondă a lui Bote a anunţat azi pe pagina sa de Facebook că se desparte de jucătorul dinamovist.

„Eu credeam că Adrian chiar e prinţ, însă am aflat aseară că este doar o poreclă primită din partea presei şi a colegilor. Mă simt înşelată, nici dacă eram violată nu cred că m-aş fi simţit aşa. Dimpotrivă. Visul meu de a reveni regină nu îl pot realiza alături de Cristea. Despărţirea e firească în asemenea condiţii. Una e să ieşi cu prinţul Cristea şi cu totul altceva să ieşi cu un moldovean pe care-l cheamă Cristea. El e prea mic pentru standardele mele, motiv pentru care sunt nevoită să mă despart de el”, a scris azi Bianca pe pagina sa de Facebook.

Un alt motiv pentru care Bianca a decis să pună capăt relaţiei este faptul că Adrian Cristea are un penis extrem de mic. „Penisul lui e mult prea mic, iar aşa ceva nu pot să înghit”, s-ar fi plîns Bianca unor apropiaţi.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 14.12.2010 18:25 Monden

National Cinematografic