bianca_dragusanu_s-a_despartit_de_adrian_cristeaDeşi în ultima perioadă Bianca Drăguşanu a vorbit în termeni foarte frumoşi despre relaţia pe care o are cu fotbalistul Adrian Cristea, fosta blondă a lui Bote a anunţat azi pe pagina sa de Facebook că se desparte de jucătorul dinamovist.

„Eu credeam că Adrian chiar e prinţ, însă am aflat aseară că este doar o poreclă primită din partea presei şi a colegilor. Mă simt înşelată, nici dacă eram violată nu cred că m-aş fi simţit aşa. Dimpotrivă. Visul meu de a reveni regină nu îl pot realiza alături de Cristea. Despărţirea e firească în asemenea condiţii. Una e să ieşi cu prinţul Cristea şi cu totul altceva să ieşi cu un moldovean pe care-l cheamă Cristea. El e prea mic pentru standardele mele, motiv pentru care sunt nevoită să mă despart de el”, a scris azi Bianca pe pagina sa de Facebook.

Un alt motiv pentru care Bianca a decis să pună capăt relaţiei este faptul că Adrian Cristea are un penis extrem de mic. „Penisul lui e mult prea mic, iar aşa ceva nu pot să înghit”, s-ar fi plîns Bianca unor apropiaţi.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Tuesday, 14.12.2010 16:25 Monden

National Cinematografic