cheloo_e_colindatorCheloo de Paraziţii se plânge că nimeni nu-l primeşte cu colindul de Sărbători. În fiecare an, el ia la rând toate blocurile din cartierul Colentina, dar nimeni nu-i dă drumul la uşă. Locatarii preferă să stingă lumina şi să pretindă că nu-i nimeni acasă decât să-l audă pe Cheloo cum le aduce în suflet bucuria sărbătorilor de iarnă.

Cheloo spune că vecinii lui se sperie cel mai mult atunci când aud că vine cu capra. În momentul ăla, ei se aşteaptă la ce e mai rău şi nici nu se mai uită pe vizor ca să vadă cine urmează să fie pusă capră.

Puţinii locatari care îi deschid lui Cheloo îşi trimit repede copiii la culcare, să nu audă colindele şi pe urmă  să vorbească aşa pe la şcoală. După ce Cheloo pleacă, pensionarii ies pe casa scării şi încep să spună că pe vremea lor colindele erau altfel, că tineretul din ziua de azi s-a prostit de tot.

Cheloo spune că nu merge singur cu colindul, ci îi ia cu el şi pe tovarăşii cu care se întâmplă să bea atunci când îi vine ideea. Deşi colindele lui nu au deloc succes, marele regret al lui Cheloo e că niciodată nu se trezeşte destul de devreme ca să meargă cu Moş Ajunul.


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Dan | Friday, 17.12.2010 17:18 Monden

National Cinematografic