huidu_nu_simte_umorulMedicii de la Spitalului Universitar din Innsbruk au vorbit despre refacerea cârcotașului după accident: se pare că Huidu și-a revenit aproape total, își mișcă membrele, vorbește foarte mult și este capabil să înțeleagă propoziții simple, dar nu are simțul umorului cum nu-l avea nici înainte de accident.


Faptul că Șerban este incapabil să spună o poantă bună, sau măcar cu un oarecare haz, este o mare îngrijorare pentru medici. Medicul care îl tratează, dr. Friedrich Peter Omstrumf, a declarat pentru TNR: „Domnul Huidu se încăpățânează să ne spună foarte multe bancuri, și toate proaste. Mie personal mi-a stricat deja buna dispoziție de câteva ori, că mi-e și silă să mai intru la el... Se crede amuzant, și nu putem să facem nimic pentru asta.”


Până să fie informat despre proverbiala lipsă de umor a starului nostru TV, dr. Omstrumf era foarte îngrijorat: „Când l-am trezit din comă, s-a uitat la asistente și le-a zis ceva de genul „Baby girls, dance!” Râdea de unul singur... Vă dați seama ce silă mi s-a făcut! Era ajunul Revelionului, mergeam și eu acasă, să mă distrez...  Vă rog să mă credeți că mi s-a făcut așa o silă că l-am băgat la loc în comă până după sărbători.””

Scris de adi | Tuesday, 04.01.2011 16:05 Monden

National Cinematografic