huidu_nu_simte_umorulMedicii de la Spitalului Universitar din Innsbruk au vorbit despre refacerea cârcotașului după accident: se pare că Huidu și-a revenit aproape total, își mișcă membrele, vorbește foarte mult și este capabil să înțeleagă propoziții simple, dar nu are simțul umorului cum nu-l avea nici înainte de accident.


Faptul că Șerban este incapabil să spună o poantă bună, sau măcar cu un oarecare haz, este o mare îngrijorare pentru medici. Medicul care îl tratează, dr. Friedrich Peter Omstrumf, a declarat pentru TNR: „Domnul Huidu se încăpățânează să ne spună foarte multe bancuri, și toate proaste. Mie personal mi-a stricat deja buna dispoziție de câteva ori, că mi-e și silă să mai intru la el... Se crede amuzant, și nu putem să facem nimic pentru asta.”


Până să fie informat despre proverbiala lipsă de umor a starului nostru TV, dr. Omstrumf era foarte îngrijorat: „Când l-am trezit din comă, s-a uitat la asistente și le-a zis ceva de genul „Baby girls, dance!” Râdea de unul singur... Vă dați seama ce silă mi s-a făcut! Era ajunul Revelionului, mergeam și eu acasă, să mă distrez...  Vă rog să mă credeți că mi s-a făcut așa o silă că l-am băgat la loc în comă până după sărbători.””

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de adi | Tuesday, 04.01.2011 17:05 Monden

National Cinematografic