tabloid_pagina_3-4Citiţi, numai în Ev Mediul Zilei, despre vânătoarea de vrăjitoare organizată de Ion Ţiriac pe domeniul de la Balc. Tot din paginile tabloidului nostru aflaţi despre ultima aroganţă a suveranului pontif:  Papa Pius al II-lea s-a afişat în public la braț cu un copil mult mai tânăr decât el. Tot în Ev Mediul Zilei, cea mai intransigentă voce a perioadei medievale, Grigore Kantianu, îl pune la punct pe Ştefan cel Mare, în ideea că acolo îi e locul.

Citiţi, numai în Ev Mediul Zilei, despre vânătoarea de vrăjitoare organizată de Ion Ţiriac pe domeniul de la Balc. Tot din paginile tabloidului nostru aflaţi despre ultima aroganţă a suveranului pontif:  Papa Pius al II-lea s-a afişat în public la braț cu un copil mult mai tânăr decât el. Tot în Ev Mediul Zilei, cea mai intransigentă voce a perioadei medievale, Grigore Kantianu, îl pune la punct pe Ştefan cel Mare, în ideea că acolo îi e locul.

 

pagina_3_ev_mediul_zilei

 

pagina4_ev_mediul_zilei

Ev Mediul Zilei (I)

Dumnezeu a creat tabloidul în şapte zile

Istoria tabloidului: epoca greco-romană (I)

Istoria tabloidului: epoca greco-romană (II)

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de TNR | Tuesday, 15.02.2011 06:04 Monden

National Cinematografic