40 de cămile și Mihaela Rădulescu, descalificate la un concurs de frumusețe din Arabia

Scandal major în Arabia Saudită, la concursul de frumusețe pentru cămile, unde 41 de concurente, inclusiv Mihaela Rădulescu, au fost eliminate din concurs pentru că și-ar fi injectat botox în buze, și-ar fi făcut lifting facial și reducție de cocoașă. Mihaela Rădulescu spune însă că a fost o intervenție chirurgicală minoră și foarte necesară, pentru că cocoașa ei reține apă și nu-și permite să ia în greutate, ca să nu piardă contracte cu tabloidele.

Mihaela Rădulescu a avut probleme încă din primul moment, de la înscriere. Membrii juriului au strâmbat din nas când au văzut că vedeta are două cocoașe, nu una, cum au cămilele din Arabia. În cele din urmă a fost admisă la categoria bactriene, cu condiția să poarte trei sutiene la proba costumelor de baie.

”Cum adică să nu mă primiți în concurs? Voi nu vedeți câtă ditamai camel toe-ul am?”, ar fi declarat indignată Mihaela Rădulescu. Alte surse spun însă că ar fi fost descalificată după ce ea sau o altă cămilă ar fi scuipat un membru al juriului care întâmplător este prinț saudit.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
9 decembrie 2021 13:12
Citește mai mult despre: cămilă Mihaela Rădulescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult