monica_columbeanu_il_vrea_pe_tantareanuLa numai câteva zile după ce a pierdut custodia Irinei, Monica a mărturisit că nu regretă decizia de a se căsători cu Irinel Columbeanu,însă îi pare rău că a făcut un copil cu Voicu Pânzar. „M-am grăbit, e adevărat, dar aveam deja o vârstă la care altele erau vedete. Pentru mine, Irina și Irinel sunt doi pitici penibili”, a explicat Monica.


Dezamăgirea Monicăi a început în iunie anul trecut, când a avut o prezentare de modă la Berlin: „Eram în Spania, dădeam din buci pentru 5.000 de euro, când mi-a venit ideea să fac niște planuri pentru asta mică. M-am gândit că s-o ajut să facă o carieră în modeling. Am vorbit cu Botezatu să-i creeze niște chiloței de-ăia cu ață-n cur, cum îmi face mie, să-i poarte prin casă. Degeaba, n-are pic de talent! E crăcănată, are bucile lăsate și merge ca o rață, la fel ca tac'su. Păi să n-o iei la palme?”


Totuși Monica a reușit să-și păstreze optimismul și deja privește către viitor cu încredere. „ Am de gând să-mi refac viața alături de alt bărbat, și mă refer aici la Cristian Țânțăreanu. E un om bătrân, are bani gârlă și mai e și bolnav de cancer. Cred că merit și eu așa ceva.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Thursday, 03.03.2011 10:15 Monden

National Cinematografic