George Stanca s-a tîmpit de tot. Nu mai e în stare nici măcar să trimită o scrisoare. Am remarcat că a scris în ultima perioadă nişte scrisori adresate unor aşa-zis vedete autohtone, dar a greşit destinatarul pe absolut toate.

Deşi el le-a scris lui Florin Călinescu, Monica Columbeanu, Andreea Marin, Iulia Marciuc şi Mihaela Rădulescu, toate scrisorile au ajuns în redacţia Click! (probabil a folosit din greşeală plicurile pregătite pentru a participa la Clickmania, să cîştige şi el un ban nemuncit).

Nu înţeleg însă de ce redactorii de la Click! publică scrisorile unuia care nu e în stare să treacă o adresă corectă pe plic. În afară de faptul că nici unul dintre redactorii lor nu pare suficient de inteligent pentru a trimite corect o scrisoare, chiar nu văd vreun motiv serios.

 

stanca_scrisori

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Sunday, 01.11.2009 13:18 Monden

National Cinematografic