parfumuri_la_petCreatorii de parfumuri pregătesc o surpriză de proporţii femeilor din România: parfumurile la pet. Gianluca Luca, reprezentantul în România al unei firme căreia nu vrem să-i facem reclamă (Escada gen), ne-a declarat: “Văzând succesul pe care îl au berile la pet, vom scoate curând pe piaţă şi petul pentru parfumuri. Sexul slab - deşi mie personal îmi place sexul plinuţ, dar asta e altă discuţie - va găsi parfumuri la preţuri accesibile. Ştim că România este o ţară unde la toţi vă pute, aşa că de-acum nu veţi mai avea nici o scuză.”

Astfel, vom vedea curând în vitrine peturi de parfum la 1L sau 2L, precum şi oferte de genul “Plăteşti 2L de Kenzo Amour şi primeşti 2,5L”.

Giancarlo Carlo, reprezentantul în România al unei firme căreia nu vrem să-i facem reclamă (Escada gen) s-a gândit însă şi la bărbatul român: "Ar fi nedrept ca oferta la pet să fie doar pentru sexul slab, iar sexul gras - de la bere, din ce am înţeles - să nu se aleagă cu nimic. Astfel, dacă vrei să ai un aer proaspăt de intelectual, poţi lua Calvin Micu Klein. Pentru cei care vor să mai înmoaie din mirosul de borală de pe haine, vă recomandăm Vărsace. Iar dacă vă cheamă Mache avem pentru dumneavoastră Paco Labanne. De asemenea, pentru domnul Ion Iliescu şi cei care încă mai cred în el: Ninna Ricci e Poveri.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Monday, 14.03.2011 18:04 Monden

National Cinematografic