csibi-barna_la_romanii_au_talentNoua senzație a concursului Românii au talent este Csibi Barna, un tânăr din Miercurea Ciuc care are uimitoarea capacitate de a spânzura păpuși din paie. Numărul său de spânzurătoare a fost foarte apreciat de juriu și de public, tânărul extremist devenind deja unul dintre candidații favoriți la marele premiu.


De cum a pășit pe scenă, Csibi a cucerit pe toată lumea cu atitudinea lui naiv-șovinistă, de gândăcel imatur. Mihai Petre a deschis discuția cu tânărul imediat ce a păşit pe scenă.

M.P.: Cum te numești?
C.B.: Csibi Barna.
M.P.: De unde ești, Csibi?
C.B.: Din Miercurea Ciuc, și am venit să vă demonstrez că și secuii au talent.
M.P.: Ooo... Bine Csibi, tu ce știi să faci?
C.B.: Talentul meu este să-l spânzur pe Avram Iancu.
M.P.: Ok Csibi, scena e a ta!

După ce l-a spânzurat pe Avram Iancu în aplauzele tuturor, au urmat verdictele juriului. Andra a fost prima care s-a pronunțat fără ezitări: „Csibi, ești un scump! Mie îmi plac prostuții. De la mine ai un Da.”

Apoi a vorbit Andi Moisescu: „Erai atât de emoționat că îţi tremurau mâinile pe ștreang. Mi-a plăcut cum ai luat păpușa și ai condamnat-o simbolic la moarte, după care ai spânzurat-o exact ca un om mare! Am râs cu lacrimi. Pe mine m-ai convins. Cred oamenii chiar vor să vadă cum îl spânzuri tu pe Avram Iancu. Csibi, eu spun Da.”

Ca de obicei, Mihai Petre a încercat să mențină suspansul înainte să dea răspunsul:

M.P.: Csibi, eu tot nu sunt lămurit. Ce am văzu adineaori e cam slab... Spune-mi, tu mai spânzuri şi alte personaje, sau numai pe Avram Iancu?
C.B.: Numai pe Avram Iancu.
M.P.: Păcat, că te pricepi. Csibi, ai trei de Da. Mergi mai departe.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de adi | Tuesday, 22.03.2011 17:50 Monden

National Cinematografic