csibi-barna_la_romanii_au_talentNoua senzație a concursului Românii au talent este Csibi Barna, un tânăr din Miercurea Ciuc care are uimitoarea capacitate de a spânzura păpuși din paie. Numărul său de spânzurătoare a fost foarte apreciat de juriu și de public, tânărul extremist devenind deja unul dintre candidații favoriți la marele premiu.


De cum a pășit pe scenă, Csibi a cucerit pe toată lumea cu atitudinea lui naiv-șovinistă, de gândăcel imatur. Mihai Petre a deschis discuția cu tânărul imediat ce a păşit pe scenă.

M.P.: Cum te numești?
C.B.: Csibi Barna.
M.P.: De unde ești, Csibi?
C.B.: Din Miercurea Ciuc, și am venit să vă demonstrez că și secuii au talent.
M.P.: Ooo... Bine Csibi, tu ce știi să faci?
C.B.: Talentul meu este să-l spânzur pe Avram Iancu.
M.P.: Ok Csibi, scena e a ta!

După ce l-a spânzurat pe Avram Iancu în aplauzele tuturor, au urmat verdictele juriului. Andra a fost prima care s-a pronunțat fără ezitări: „Csibi, ești un scump! Mie îmi plac prostuții. De la mine ai un Da.”

Apoi a vorbit Andi Moisescu: „Erai atât de emoționat că îţi tremurau mâinile pe ștreang. Mi-a plăcut cum ai luat păpușa și ai condamnat-o simbolic la moarte, după care ai spânzurat-o exact ca un om mare! Am râs cu lacrimi. Pe mine m-ai convins. Cred oamenii chiar vor să vadă cum îl spânzuri tu pe Avram Iancu. Csibi, eu spun Da.”

Ca de obicei, Mihai Petre a încercat să mențină suspansul înainte să dea răspunsul:

M.P.: Csibi, eu tot nu sunt lămurit. Ce am văzu adineaori e cam slab... Spune-mi, tu mai spânzuri şi alte personaje, sau numai pe Avram Iancu?
C.B.: Numai pe Avram Iancu.
M.P.: Păcat, că te pricepi. Csibi, ai trei de Da. Mergi mai departe.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Tuesday, 22.03.2011 19:50 Monden

National Cinematografic