femeie-din-iranO iraniancă a primit zece ani de închisoare pentru viol după ce a fost agresată sexual de patru bărbaţi. Se pare că femeia nu era la prima abatere. Medicii legişti au constatat că iranianca a mai fost violată de două ori, chiar mai brutal, numai că, negăsindu-se făptaşii, ea a fost imposibil de condamnat.

Femeia a ajuns în arestul poliţiei din Teheran încă de anul trecut, dar ancheta a fost foarte anevoioasă. Violatorii au recunoscut-o după ce poliţiştii au aliniat în faţa lor mai multe suspecte. Bărbaţii au arătat cu degetul către aceeeaşi femeie, însă nu le-ar fi zis nu nici celorlalte.

Procurorul care s-a ocupat de caz se declară orilipat de amănuntele violului: “Se pare că unul dintre agresori era un minor de 17 ani. Mă gândesc numai la copilul ăsta, că o să rămână marcat pentru tot restul vieții. Practic, el n-o să mai fie om. Gândiți-vă cum e să-ți pierzi virginitatea într-un viol.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Wednesday, 23.03.2011 08:19 Monden

National Cinematografic