wikileaks-despre-romaniaAdjunctul ambasadorului american în România a trimis la Washington informații prețioase despre țara noastră. Cu ocazia telegramelor primite de la Mark Taplin, Casa Albă a aflat că România este, geografic vorbind, mai degrabă în Europa, că are un relief echilibrat și că Bucureștiul este adevărata capitală, nu Budapesta, cum s-a tot speculat.

Taplin și-a mai informat superiorii de la Washington că românii sunt un popor pașnic, care nu a dus războaie de cucerire. În Evul Mediu, Țările Române au constituit un adevărat scut în fața tăvălugului otoman, iar țăranul român a știut să-și apere glia strămoșească cu sabia în mână. Din păcate, nu se știe încă ce spion sifonar a turnat toate informațiile astea secrete la ambasada americană.

Românii au fost șocați să afle conținutul telegramelor Wikileaks. Deși mai citiseră unele lucruri prin manualele de istorie, ei nu le-au crezut până nu le-au auzit de la niște străini neinformați, însă vag interesați de țara noastră.
Din păcate, telegramele ambasadei americane conțin și informații îngrijorătoare, care ar trebui să ne pună pe gânduri:

“În ultimul timp, Bucureștiul a avut relații tensionate cu Kievul, capitala Republicii Moldova. Dacă nu se intervine diplomatic, între cele două țări, unite cîndva de podul de flori de peste Volga, ar putea izbucni un conflict armat.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Monday, 28.03.2011 10:46 Monden

National Cinematografic