tribunalul_a_decis_ca_monica_sa_ramana_cu_irinelDupă o atentă analiză a probelor din dosar, tribunalul a respins ca nefondată cererea de divorț înaintată de soții Columbeanu. Motivarea deciziei judecătorului este mai mult decât clară: „Cei doi sunt practic făcuți unul pentru celălalt și nu există motive reale de divorț. O desfacere a căsătoriei ar face mai mult rău decât bine, iar România nu este pregătită pentru încă un divorț.”

Din păcate însă mai există și problema fetiței, care trebuie tratată cu multă delicatețe: „Irina nu a fost abandonată la timp de părinți, iar acum nicio casă de copii nu o mai primește. Curtea consideră că ea a crescut suficient ca să se poată întreține singură, fiind deja cât taică-su de mare.”


Imediat după pronunțarea deciziei, Monica Columbeanu a plecat spre Izvorani cu capul sus. „Nu e un capăt de țară”, a declarat tânăra mamă. „Divorțul era o soluție bună, dar acum nu am încotro și va trebui să aștept să moară.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Monday, 04.04.2011 17:46 Monden

National Cinematografic