posta-romana-postas-curieraTinel Barău, din judeţul Vaslui, a fost arestat azi de dimineaţă după ce l-a jefuit pe poştaşul comunei şi, sub ochii acestuia a violat corespondenţa.

"A venit pe la spate, mi-a dat cu un lemn în cap şi mi-a luat geanta cu scrisorile", a declarat printre lacrimi poştaşul Vladimir C.

După ce a legat poştaşul de un pom, l-a pus să se uite în timp ce el îşi făcea de cap cu scrisorile şi facturile sătenilor.

"N-am putut să fac nimic pentru ele, pur şi simplu eram legat de mîini şi de picioare. De fapt, chiar eram legat de mîini şi de picioare. Ce-a făcut cu plicurile alea mici nici nu vreţi să ştiţi... Poşta e nimic faţă de ce-a făcut băiatul ăsta. E un animal!", a mai spus poştaşul, vizibil afectat.

Specialiştii spun că Tinel Barău a ajuns în halul ăsta din cauză că în copilărie părinţii l-au lăsat prea mult să se uite la vederi.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Wednesday, 06.04.2011 15:57 Monden

National Cinematografic