posta-romana-postas-curieraTinel Barău, din judeţul Vaslui, a fost arestat azi de dimineaţă după ce l-a jefuit pe poştaşul comunei şi, sub ochii acestuia a violat corespondenţa.

"A venit pe la spate, mi-a dat cu un lemn în cap şi mi-a luat geanta cu scrisorile", a declarat printre lacrimi poştaşul Vladimir C.

După ce a legat poştaşul de un pom, l-a pus să se uite în timp ce el îşi făcea de cap cu scrisorile şi facturile sătenilor.

"N-am putut să fac nimic pentru ele, pur şi simplu eram legat de mîini şi de picioare. De fapt, chiar eram legat de mîini şi de picioare. Ce-a făcut cu plicurile alea mici nici nu vreţi să ştiţi... Poşta e nimic faţă de ce-a făcut băiatul ăsta. E un animal!", a mai spus poştaşul, vizibil afectat.

Specialiştii spun că Tinel Barău a ajuns în halul ăsta din cauză că în copilărie părinţii l-au lăsat prea mult să se uite la vederi.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Mihai | Wednesday, 06.04.2011 13:57 Monden

National Cinematografic