dinu_patriciu_sufera_de_insertionOmul de afaceri şi cel mai bogat om din România este grav bolnav. El suferă, în limbaj medical, de Insertion. Este o boală asupra căreia Leonardo di Caprio a încercat să atragă atenţia în filmul cu acelaşi nume. Insertion, nu Leonardo di Caprio. Popular, boala este cunoscută şi ca "a băga chestii-n chestii" şi este foarte uşor depistabilă la copii sau la actorii din filmele porno.

Dinu Patriciu şi-a dat seama de curând de drama prin care trece şi a cerut ajutorul medicilor: "Nu ştiu ce să mai fac. Nu mă gândesc decât la ce inserturi să bag în toate afacerile pe care le am. Spre exemplu, pe lângă plumb, am intenţia să bag şi puţin aur în benzină. Norocoşii pot astfel câştiga bani frumoşi. Apoi, vreau ca magazinele Mic.ro să fie insert în Mac.ro."

Psihologul Hanibal Dumitrescu este îngrijorat de starea lui Dinu Patriciu: "Aceste săptămâni sunt critice pentru el. Mă bucură că şi-a amintit cum a început boala Insertion la el. Când s-a lansat în afaceri băga ziare între două bancnote."

La plecarea de la cabinetul lui Hanibal se pare că Dinu Patriciu l-a băgat pe acesta în aia a mă-sii. Nu s-a putut abţine.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Mihai | Tuesday, 12.04.2011 14:30 Monden

National Cinematografic