bianca_dragusanu_vrea_la_medicinaBianca Drăguşanu  se pregăteşte să dea examen la Facultatea de Medicină, socotind că a fost asistentă o perioadă destul de lungă. "E vremea să fac o schimbare în viaţa mea. Vreau să fiu doctoriţă! În ziua de azi toate proastele ajung asistente. Nu mai e ca pe vremuri...", ni s-a confesat vedeta.

Adrian Cristea, unul dintre prietenii Biancăi, a declarat că el nu are nimic împotrivă, atât timp cât ea e fericită şi el, bineînţeles, satisfăcut: "Din punctul meu de vedere asistentă sau doctoriţă e acelaşi lucru. Dacă ar fi vrut să experimentăm ceva nou cu adevărat, ar fi trebuit să se facă poliţistă sau călugăriţă!"

Dan Capatos, peştele de asistente, cum i se mai spune, e singurul care nu crede în schimbările pe care şi le-a propus asistenta lui: "Odată ce a intrat în tine virusul ăsta al asistentei, nu mai scapi! De câte ori nu mi-am propus şi eu să renunţ la emisiuni de rahat şi să fac televiziune adevărată... Dar nu mai pot!"

Întrebată ce specializare şi-ar dori, Bianca a spus că ceva pe organe.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Friday, 15.04.2011 12:09 Monden

National Cinematografic