bianca_dragusanu_vrea_la_medicinaBianca Drăguşanu  se pregăteşte să dea examen la Facultatea de Medicină, socotind că a fost asistentă o perioadă destul de lungă. "E vremea să fac o schimbare în viaţa mea. Vreau să fiu doctoriţă! În ziua de azi toate proastele ajung asistente. Nu mai e ca pe vremuri...", ni s-a confesat vedeta.

Adrian Cristea, unul dintre prietenii Biancăi, a declarat că el nu are nimic împotrivă, atât timp cât ea e fericită şi el, bineînţeles, satisfăcut: "Din punctul meu de vedere asistentă sau doctoriţă e acelaşi lucru. Dacă ar fi vrut să experimentăm ceva nou cu adevărat, ar fi trebuit să se facă poliţistă sau călugăriţă!"

Dan Capatos, peştele de asistente, cum i se mai spune, e singurul care nu crede în schimbările pe care şi le-a propus asistenta lui: "Odată ce a intrat în tine virusul ăsta al asistentei, nu mai scapi! De câte ori nu mi-am propus şi eu să renunţ la emisiuni de rahat şi să fac televiziune adevărată... Dar nu mai pot!"

Întrebată ce specializare şi-ar dori, Bianca a spus că ceva pe organe.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Mihai | Friday, 15.04.2011 12:09 Monden

National Cinematografic