irinel_monica_si_irina_columbeanuDupă alegeri generale, locale sau europarlamentare absolut inutile, românii sunt în sfârșit chemați la urne să decidă ceva important pentru viitorul țării: cu cine va rămâne Irina Columbeanu? Deși Irina a spus clar că preferă să rămână cu ăla micu, cu Irinel, judecătorii spun că cetățenii cu drept de vot sunt cei mai în măsură să decidă viitorul micuței Irina.

Astfel, începând de azi soții Columbeanu intră în campanie electorală, urmând ca fiecare să încerce să convingă românii că este părintele potrivit pentru Irina. Conștient că votul fiecăruia contează, Irinel va împărți pitici de grădină tuturor românilor cu care se va întâlni în turneul său electoral. 

Monica nu agreează decizia judecătorilor, însă spune că se va conforma:  ”Asta e, n-am încotro. Voi întrerupe inseminările de primăvară și voi intra în campanie electorală. Mă voi folosi de calitățile mele orale și sunt sigură că voi convinge românii că sunt părintele potrivit pentru Irina”, s-a destăinuit Monica unor apropiați.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 18.04.2011 10:30 Monden

National Cinematografic