Prefericitul_Daniel_este_depresivToată lumea îl ştie drept Preafericitul Daniel, însă puţini cunosc drama prin care acesta trece zilnic: Patriarhul Daniel suferă de depresie. „Numai eu ştiu cât e de greu ca, depresiv fiind, să afişez în public o expresie de om prefericit. Prea-puţini depresivi ar fi în stare să pară la fel de preafericiţi ca mine”, s-a confesat Daniel unor apropiaţi.

„Acasă, în intimitate, sunt Nefericitul Daniel, însă imediat ce am ieşit din casă devin Preafericitul Daniel. E crucea pe care trebuie s-o port”, a mai spus Patriarhul.

Din cauza depresiei, Prefericitul Daniel a fost nevoit să renunţe la o emisiune care urma să fie difuzată pe Trinitas TV, „Am întâlnit şi români prefericiţi”. În schimb, se află în negocieri cu Gabriel Garcia Marquez pentru o carte inspirată din viaţa lui, care va purta numele „Drama patriarhului”.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 18.04.2011 16:49 Monden

National Cinematografic