Adrian_Tutu_a_donat_baniiMarele câştigător al finalei concursului Românii au talent a uimit pe toată lumea cu atitudinea lui insolentă, de copil răsfăţat. Imediat ce a fost desemnat câştigător al marelui premiu de 120 de mii de euro, Adrian Ţuţu a mulţumit pentru aplauze după care a dat cu mucii-n fasole refuzând cecul care i se cuvenea. „Să fim înţeleşi, eu n-am nevoie de pomană de la nimeni. Eu nu sunt neam de traistă, ca unii din juriu”, a explicat el arătând către Mihai Petre. „Mai bine sparg o ceapă pe genunchi, mănânc ceva sărat şi beau multă apă, decât să mă milogesc. Eu fac muzică de plăcere, aşa că îi dau toţi banii lui George Copos, doar să nu-l mai aud că se vaită.”

Marii învinşi ai concursului, soţii Emil şi Viorica Luca, au susţinut făţiş decizia câştigătorului, pe care îl consideră un om de o mare valoare. „Noi îl înţegem perfect pe Adrian. Noi suntem plătiţi la piruetă, aşa că nu avem probleme cu banii. Numai primele două sute de piruete le facem pentru bani, după care mai facem vreo două sute numai din suflet, pentru că aşa simţim.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Tuesday, 26.04.2011 03:53 Monden

National Cinematografic