mircea_dinescu_va_gati_la_nunta_regalaRomânia va avea un reprezentat de seamă la nunta dintre prinţul William şi Kate Middleton: Mircea Dinescu. Poetul a fost cerut de însăşi Regina Elisabeta a II-a, ea fiind o mare admiratoare a produselor gătite de Dinescu. Mai mult, se pare că Regina nu ratează nici o ediţie a emisiunii „Tănase şi Dinescu”.

„Nu sunt deloc surprins de invitaţia Reginei. Bucătăria englezească este de căcat. Au prostia aia, cum îi zice..., fish and chips, aşa. Păi aia e mâncare? O să le fac eu un somn la proţap şi ştiucă presărată cu portocală, usturoi şi nucă, de-i dau pe spate. Fac şi un ied la proţap, aşa cum se făcea odinioară. Îl dăm cu mirodenii, piper, sare grunjoasă. Îl binecuvântăm cu busuioc. Punem nişte zeamă de portocală peste dânsul. Stropim cu puţin vin. Punem nişte usturoi şi puţină ceapă”, ne-a povestit Mircea Dinescu.

Pe lângă produsele pe care le va găti la faţa locului, Mircea Dinescu le va servi invitaţilor şi câteva produse gata preparate, pe care le va duce din România: cârnaţi de mistreţ şi de capră, dar şi slănină afumată cu lemn de prun.

Singurul detaliu care îl deranjează pe Dinescu este prezenţa la nuntă a lui Radu Duda. „Pe ăla nu pot să-l sufăr, ar merita să-i scuip în mâncare”, a spus poetul.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 27.04.2011 16:35 Monden

National Cinematografic