Monica_Columbeanu_cu_papusaIrinel Columbeanu a scăpat ușor de Monica atunci când fosta lui soție a venit să o ia pe Irina. În loc de copil, el i-a dat Monicăi o păpușă pe care a îmbrăcat-o în hainele Irinei. Irinel a profitat astfel de faptul că pentru Monica contează în primul rând țoalele, ea neavând ochiul format pentru oameni.

Când Irinel i-a pus păpușa în brațe, i s-a părut Monicăi că ceva nu-i în regulă, dar n-a zis nimic.

„Vezi că ți-o dau în cutie, că e puțin bolnavă”, i-a spus fostul soț. „Când ajungi acasă, să o scoți din plastic, că se asfixiază.”

După ce Monica a plecat cu așa zisul copil, Irinel Columbeanu s-a adresat presei adunate în fața reședinței de la Izvorani:

“Am reușit s-o păcălesc pentru că sunt mai bătrân și mai înțelept. Trebuie să mă înțelegeți că nu pot să-i dau copilul, nu mă lasă inima. Credeți că e în stare să aibă grijă de el? Să vedeți cum îmi vine mâine cu păpușa franjuri.”

Irinel a explicat că, pentru Monica, păpușile sunt extrem de ușor de confundat cu copiii, deoarece ea crede că manechinele sunt tot oameni. “În plus, pe ea nici n-o duce capul, pentru că sângele ajunge foarte greu la creier, din cauza înălțimii. Eu i-am zis de-atâtea ori că-i mai bine să fii mic.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Friday, 29.04.2011 10:05 Monden

National Cinematografic