Chinezii_au_copiat_nunta_regalaCasa Regală Britanică a lansat un atac dur la adresa Chinei, acuzând-o că a realizat mai multe copii ilegale ale nunții regale dintre prințul William și Kate Middleton. Concret, zeci de cupluri de tineri chinezi au avut parte duminică de o nuntă identică cu cea regală: au fost cununați într-o catedrală ce aducea perfect cu Westminster Abbey, s-au plimbat cu caleașca, s-au sărutat la balconul unui Palat Buckingham apărut peste noapte.

“Este incredibil ce au făcut chinezii. Au copiat absolut tot: catedrala, palatul, traseul, caleașca, rochia miresei, uniforma mirelui, copacii, porumbeii. Au reprodus inclusiv condițiile meteo. Și toate acestea  în mai puțin de 48 de ore de la nunta originală. Incredibil! Singura diferență e numele, ei i-au zis «Roial Weding»”, a explicat purtătorul de cuvânt al Casei Regale.

„Acuzațiilea acestea sunt ridicole”, a replicat ambasadorul Chinei la Londra. “Dacă mireasa se va uita cu atenție pe eticheta rochiei, va vedea scris acolo «Made in China». La fel, toata vesela folosită la nuntă e «made in China». Le recomand britanicilor să evite o discuție pe tema cine-a copiat pe cine, că nu e în avantajul lor.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 02.05.2011 02:29 Monden

National Cinematografic