playboy-ul_cu_oana_zavoranu_este_la_tarabeZeci de persoane au leşinat azi pe stradă, în preajma tarabelor care expuneau Playboy-ul cu Oana Zăvoranu. „Am fost avertizaţi că azi va ajunge pe piaţă Playboy-ul cu Oana Zăvoranu, dar numărul persoanelor care au leşinat a fost mult peste aşteptările noastre. Numărul de salvări este insuficient”, s-au plâns reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

„Poporul român, în faţa unei grele încercări: Playboy-ul cu Oana Zăvoranu este pe tarabe”,  a titrat şi celebrul Der Spiegel. În articol, cetățenii germani sunt sfătuiţi să evite România în următoarea lună, cât timp Playboy-ul cu Oana va sta pe tarabe.

Nimeni nu înțelege cum un obiect atât de sinistru, că nici măcar persoană nu-i putem zice, a ajuns să pozeze pentru Playboy. Dacă bătrânii vorbesc despre o pedeapsă divină, tot mai multe voci spun că la mijloc e mâna lui Tudy, care avea nevoie disperată de material nou pentru labă. O altă ştire, deocamdată neconfirmată, spune că Pepe a vrut să cumpere tot tirajul, însă n-a reuşit să obţină la timp creditul de la bancă.

Bătrânii care vorbesc de pedeapsa divină susțin că dacă te uiţi la pozele cu Oana Zăvoranu orbeşti. Deocamdată prea puţini s-au riscat, astfel că informaţia e greu de verificat.

În semn de protest faţă de apariţia pictorialului, Csibi Barna spune că va spânzura în public o păpuşă Oana Zăvoranu.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 04.05.2011 12:31 Monden

National Cinematografic