radu-mazare-fotografie-socSursele noastre spun că Radu Mazăre va apărea mâine în Click într-o postură inedită. Primarul Constanței a fost surprins de paparazzi tabloidului într-un sacou gri, cu o cămașă albă pe dedesubt și pantaloni negri.

Imaginile i-au lăsat cu gura căscată pe toți cunoscuții lui Mazăre. Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat cu sacourile lui roșii de aristocrat brazilian sau cu eșarfele multicolore de proprietar jamaican de sclavi. “Dacă voia să adopte o ținută sobră, putea oricând să-și pună pe el uniforma de ofițer nazist”, a declarat perplex fratele mai mic al primarului.

Incapabilă să înțeleagă gestul lui, lumea a început deja să se întrebe dacă nu cumva Radu Mazăre duce o viață dublă. Este posibil ca miliardarul care poartă noaptea costume țipătoare de gangster din America anilor ’20 să fie ziua un simplu cetățean, cu frică de lege? Mă rog, e o ipoteză naivă.

Contactat telefonic, Radu Mazăre ne-a explicat întregul incident. “Lumea e superficială în ziua de azi, oamenilor le pasă doar de aparențe. Mă deranjează că paparazzi s-au oprit la sacoul meu gri și n-au văzut că pe sub cămașă aveam o bluză cu buline roșii. Pun pariu că în poză nu apar nici labele de scafandru cu care mă încălțasem. Mă rog, tipic pentru presa de scandal.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Thursday, 05.05.2011 10:23 Monden

National Cinematografic