radu-mazare-fotografie-socSursele noastre spun că Radu Mazăre va apărea mâine în Click într-o postură inedită. Primarul Constanței a fost surprins de paparazzi tabloidului într-un sacou gri, cu o cămașă albă pe dedesubt și pantaloni negri.

Imaginile i-au lăsat cu gura căscată pe toți cunoscuții lui Mazăre. Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat cu sacourile lui roșii de aristocrat brazilian sau cu eșarfele multicolore de proprietar jamaican de sclavi. “Dacă voia să adopte o ținută sobră, putea oricând să-și pună pe el uniforma de ofițer nazist”, a declarat perplex fratele mai mic al primarului.

Incapabilă să înțeleagă gestul lui, lumea a început deja să se întrebe dacă nu cumva Radu Mazăre duce o viață dublă. Este posibil ca miliardarul care poartă noaptea costume țipătoare de gangster din America anilor ’20 să fie ziua un simplu cetățean, cu frică de lege? Mă rog, e o ipoteză naivă.

Contactat telefonic, Radu Mazăre ne-a explicat întregul incident. “Lumea e superficială în ziua de azi, oamenilor le pasă doar de aparențe. Mă deranjează că paparazzi s-au oprit la sacoul meu gri și n-au văzut că pe sub cămașă aveam o bluză cu buline roșii. Pun pariu că în poză nu apar nici labele de scafandru cu care mă încălțasem. Mă rog, tipic pentru presa de scandal.”


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Dan | Thursday, 05.05.2011 07:23 Monden

National Cinematografic