Peter_ImreDe azi, Times New Roman şi-a încheiat colaborarea cu Adevărul, din cauza unor anchete inventate foarte incomode pentru Dinu Patriciu. Se pare că dezvăluirile fictive are site-ului nostru au scos la lumină nişte adevăruri deranjante. Vizibil încurcat, directorul Adevărul, Peter Imre, a preferat să ne pună pumnul în gură şi să ne reducă la tăcere.

“Times New Roman încalcă cele mai elementare norme jurnalistice. Site-ul e plin de ştiri dubioase, pe care nici nu ştii dacă să le crezi. Nu mai spun că multe dintre ştirile inventate de pe TNR nu sunt verificate din trei surse, cum cere deontologia jurnalistică. Gata, nu mai lucrăm cu ei, s-au lins pe bot.”

Peter Imre a spus că redacţiile Adevărul nu vor mai lucra de acum nici cu fontul Times New Roman, deoarece este un font mincinos.

“Nu mă interesează că sunt cei mai haioşi de pe piaţă, pe mine mă deranjează că mint. Dacă oamenii vor să fie minţiţi în continuare, să-i citească, e treaba lor.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Tuesday, 10.05.2011 18:16 Monden

National Cinematografic