Batrana-viseazaSafta Ciugui, din satul Merişori, nu a avut multe bucurii în viaţă, dar şi-a păstrat o oarecare inocenţă. Deşi a trăit alături de un soţ alcoolic, care o trimitea noaptea călare pe câine în satul vecin, ca să-i ia ţigări, Safta nu şi-a abandonat visurile din adolescenţă. Şi acum ea mai speră că-şi va găsi prinţul călare pe un cal alb, care s-o violeze beat şi să-i ia ultimii bani de pâine.

Când era doar o copilă, Safta se plimba ore în şir pe la marginea satului, aşteptând ca un bărbat neînchipuit de frumos şi de tandru să-i dea cu grebla-n cap şi s-o târască într-un grajd. El nu a apărut, dar speranţa a rămas vie.

“Bărbatul meu nu e prinţul pe care îl visam, m-a dezamăgut enorm. Mă deranjează că nu ştie să dea într-o femeie. Păi când pune el mâna pe sapă, nu simt nimic. Eu vreau să mă facă să ţip, să urlu, să simt că trăiesc, chiar dacă-mi mai pierd cunoştinţa."

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Wednesday, 11.05.2011 14:27 Monden

National Cinematografic