inna_a_dezamagit_la_bucurestiAşteptat cu mare interes de fani, concertul Inna de aseară i-a dezamăgit total pe cei prezenţi la Arenele Romane. Artista a fost fluierată copios încă de la prima piesă, imediat ce toţi au sesizat că, în loc să facă playback, Inna a cântat live.

„N-am dat atâţia bani ca să-i adus vocea reală lui Inna. Parcă eram eu cântând în baie. Şi-a bătut joc de noi, cei care îi iubim muzica. Şi nici măcar nu ne-a arătat sfârcul, cum era firesc”, s-a plâns pe Facebook un fan.

„Noroc că aveam iPod-ul la mine şi mi-am pus la căşti piesele Innei, că altfel nu cred că aş fi rezistat. Zici că era bocitoare, aşa se lălăia. Nici nu se compară playbackul cu vocea live a Innei. N-am să înţeleg niciodată de ce a cântat live”, a postat un alt fan.

Artista şi-a cerut scuze pe site-ul oficial şi a promis fanilor că se va revanşa cât de curând printr-un nou concert, în care va face exclusiv playback.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 18.05.2011 17:31 Monden

National Cinematografic