irinel_si_mickey_mouse1Fiindcă  nu a fost primit în audienţă la Camera Deputaţilor, Irinel Columbeanu a hotărât să apeleze şi la alte foruri care se ocupă de problemele copiilor. Într-o încercare disperată de a-şi recupera fetiţa, el s-a dus la Disneyland să se plângă lui Mickey Mouse de situaţia sa dramatică. Mickey l-a luat pe genunchi, iar el i-a spus: „Domnule Mouse, aţi ajutat atâta lume... Vă rog să mă ascultaţi şi pe mine puţin. Aici sunt, unde vă uitaţi?! Domnule Mickey, la mine în ţară un judecător rău a hotărât să mă despartă de fetiţa cu care îmi plăcea să mă joc. Ce ziceţi, mă ajutaţi?”

Însă Mickey nu a fost prea impresionat de povestea sa, aşa că Irinel a continuat într-un mod mai sentimental: „Domnule Mickey, sunt foarte nefericit. Mă simt mic şi neajutorat, visez urât noaptea... E foarte nasol, ce mai! Să nu vă mai spun că, în fiecare zi, o pisică mare mă urmăreşte ca să mă sfâşie.”

În cele din urmă, Mickey şi-a coborât privirea înduioşată către nefericitul prichindel şi i-a zis cu lacrimi în ochi: „Du-te dracului, de pitic penibil ce eşti!” Doar Minnie a fost ceva mai înţelegătoare cu Irinel, iar la plecare i-a şoptit la ureche: „Lasă că o să vorbesc eu cu Goofy, să vedem ce putem face.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Thursday, 19.05.2011 16:08 Monden

National Cinematografic